je wagen verkopen

Over MKmotiv

MKmotiv is gespecialiseerd in bestelwagens, Pick-Ups en SUV’s. MKmotiv kan dan wel nog maar enkele jaren bestaan, toch bezit het al 34 jaar aan ervaring in het vak. Zaakvoerder Mike is de zoon van Kris Van Bael, dewelke goed gekend is in de autowereld als zaakvoerder en oprichter van Auto’s Kris. Auto's Kris staat al meer dan 34 jaar bekend voor betrouwbare tweedehandswagens met weinig kilometers. Met een trouw cliënteel, goede mond aan mond reclame en een hoge klanttevredenheid is Auto’s Kris geworden tot de bloeiende zaak die het nu is. Met dezelfde filosofie en aanpak slaan vader en zoon nu de handen in elkaar. Bij MKmotiv willen we klanten die op zoek zijn naar bestelwagens, Pick-Ups of SUV’s zo voorthelpen.

Onze parking is steeds gevuld met een mooi aanbod wagens die steeds nagetrokken worden om de beste kwaliteit te garanderen. Al onze wagens hebben een onderhoudshistoriek en worden afgeleverd met Car-Pass certificaat. Bij MKmotiv zorgen wij ervoor dat u op een professionele manier verder geholpen wordt. Mike begeleidt u graag tot de juiste keuze. Hij zorgt er persoonlijk voor dat elke wagen in correcte staat afgeleverd wordt! Bij interesse in een wagen is een proefrit steeds mogelijk.

Het team van MKmotiv

Mike Van Bael

Mike Van Bael

Zaakvoerder

Het centrale aanspreekpunt bij MKmotiv is Mike. Hij staat in voor de aankoop, het klaarmaken en de verkoop van elke wagen. Hiervoor werkte hij enkele jaren voor zijn vader bij Auto’s Kris, waar hij van A tot Z de kneepjes van het vak heeft geleerd.

Tel: +32(0)15 650655
mike@mkmotiv.com
Kris Van Bael

Kris Van Bael

Zaakvoerder Auto's Kris

Kris, de oprichter van ons Auto’s Kris, is gestart in het jaar 1985 met verkoop aan handelaars. Door de jaren heen heeft hij een bloeiende zaak uitgebouwd gespecialiseerd in verkoop naar particulieren. Hij zorgt voor een goede werking bij MKmotiv door achter de schermen zijn zoon bij te staan en zijn ervaring met hem te delen.

Tel: +32(0)15 520686
kris@autoskris.com
Igor

Igor

Security

De hond van Mike is dagelijks mee op post. Hij houdt alert steeds een oogje in het zeil.